Sponsors gevraagd voor kinderen - Christus in Pakistan

Ga naar de inhoud
Veel kinderen uit Pakistan wachten al geruime tijd op een sponsor
Mag ik

alstublieft even

uw aandacht?
Een ogenblikje
geduld meisje...

Er wachten er
nog zo veel...
Voor hen die regelmatig de nieuwsbrieven van Liaquat en Henny Qaiser ontvangen, is het Tamarafonds geen onbekend begrip. Reeds vele jaren sponsoren we een aantal kinderen van arme christenen in Pakistan, zodat zij in staat zijn om naar school te kunnen gaan.
Het project is kleinschalig en momenteel hebben we sponsors voor 68 kinderen en nog 5 voor hoger onderwijs, terwijl we een wachtlijst hebben voor meer dan 10 kinderen en er ook steeds vaker een beroep gedaan wordt op onze zendelingen.
Ook voor onze zendelingen moeilijk om ouders te moeten afwijzen omdat er geen sponsors zijn voor hun kinderen. Waarom de een wel en de ander niet? Moeilijk om dat uit te leggen...
Een aantal kinderen wachten al een aantal jaren op een sponsor. Als stichting, die het zendingswerk in Pakistan steunen, voelen wij ons hier wel verlegen mee. Zoals u wel weet behoren de christenen tot de armste laag van de bevolking in Pakistan en met het oog op de nood voor deze gezinnen, willen we toch nogmaals de vrijmoedigheid nemen om een beroep op u te doen.
Voor een maandelijks bedrag van € 25,-- sponsort u een kind. De gezinnen bestaan in praktisch alle gevallen uit meer kinderen en met het sponsorbedrag steunen we in feite het hele gezin.
Mocht u aangesproken worden om iets voor hen te doen en wilt  u meer weten over het sponsorproject Tamara, dan gelieve u CONTACT op te nemen met de Stichting Schatkamer voor de Wereld te Rotterdam.
Voor meer informatie over het sponsorproject click op: KINDERSPONSORPROJECT
 
Copyright © 2003- - Stichting Schatkamer voor de Wereld, te Rotterdam
 
Website: Christus in Pakistan - Coördinator: Klaas van Balen - Webmaster: Theo Meijer
 
Terug naar de inhoud