Gebedspunten om voor te bidden - Christus in Pakistan

Ga naar de inhoud
Gebed voor de kinderen in Pakistan.
Ongeveer 50% van de bevolking is kind en hun nood is groot door armoede en honger. Door infectieziekten sterven velen al voor hun vijfde verjaardag. Vele kinderen zijn bedelend op de straten te vinden en de helft van de kinderen hebben geen scholing.
Via het kindersponsorproject Tamara trachten we een aantal van hen te helpen zodat ze onderwijs kunnen volgen.
Gebed voor de gemeenten in Pakistan
Ondanks de moeilijke omstandigheden en tegenstand zijn er veel levende gemeenten in Pakistan, zowel in de steden als in de dorpen. Jaarlijks worden er vanuit het Bijbelcollege in Lahore een aantal studenten uitgezonden, die of de bestaande gemeenten gaan versterken of weer nieuwe pioniersgemeenten beginnen. God zendt nog steeds arbeiders uit, maar gebed is voor hen nodig!
Gebed voor het bestuur en de leraars van het Bijbelcollege in Lahore
De afgestudeerden van de school zijn een grote zegen voor Gods gemeente in Pakistan. Het college voorziet in een stevige bijbelse geloofsfundering. Niet alleen tijdens hun opleiding, maar ook daarna hebben zij geestelijke ondersteuning en training nodig. Het Bijbelcollege voorziet dan ook in een geweldige behoefte en hebben uw gebedssteun nodig.
Gebed voor het Evangelisatie Vrouwenteam
Een team van moedige zusters, die door het land trekken om te evangeliseren. Vaak worden zij ook uitgenodigd door gemeenten voor speciale diensten. Zij bereiken vooral de vrouwen en de jonge mensen.
Gebed voor de zendelingen
Zendelingen dragen in het geheel van het werk een grote verantwoordelijkheid en hebben dan ook uw gebed nodig om niet alleen staande te blijven, maar ook voortdurend moedig en krachtig voorwaarts te gaan. Leiding te geven aan alle werkers door onderwijs, training, maar bovenal om hen praktisch voor te gaan en het voorbeeld te geven om de gelovigen te versterken en de ongelovigen tot Christus te brengen.
Wij hoeven u niet te vertellen, dat voor dit alles veel support nodig is en wij zijn dan ook dankbaar voor alle supporters en bidders, die het zendingswerk in Pakistan ondersteunen. Hartelijk dank en vergeet niet: wij hebben u echt nodig!
 
Copyright © 2003- - Stichting Schatkamer voor de Wereld, te Rotterdam
 
Website: Christus in Pakistan - Coördinator: Klaas van Balen - Webmaster: Theo Meijer
 
Terug naar de inhoud