Sponsors gevraagd voor kinderen - Christus in Pakistan

Ga naar de inhoud
Veel kinderen uit Pakistan wachten al geruime tijd op een sponsor
Mag ik

alstublieft even

uw aandacht?
Een ogenblikje
geduld meisje...

Er wachten er
nog zo veel...
Voor hen die regelmatig de nieuwsbrieven van Liaquat en Henny Qaiser ontvangen, is het Tamarafonds geen onbekend begrip. Reeds vele jaren sponsoren we een aantal kinderen van arme christenen in Pakistan, zodat zij in staat zijn om naar school te kunnen gaan.
Het project is kleinschalig en momenteel hebben we sponsors voor slechts 55 kinderen, terwijl we een wachtlijst hebben voor meer kinderen en er ook steeds vaker een beroep gedaan wordt op onze zendelingen.
Ook voor onze zendelingen moeilijk om ouders te moeten afwijzen omdat er geen sponsors zijn voor hun kinderen. Waarom de een wel en de ander niet? Moeilijk om dat uit te leggen...
Een aantal kinderen wachten al een aantal jaren op een sponsor. Als stichting, die het zendingswerk in Pakistan steunen, voelen wij ons hier wel verlegen mee. Wij zijn niet zo groot,  55 kinderen, die een kans krijgen om naar school te gaan. Een druppel op de gloeiende plaat, maar toch zeker zinvol voor hen, die we vanuit het Tamaraproject kunnen helpen.

Zoals u wel weet behoren de christenen tot de armste laag van de bevolking in Pakistan en met het oog op de nood voor deze gezinnen, willen we toch nogmaals de vrijmoedigheid nemen om een beroep op u te doen.
Onderstaand laten we de foto's met de namen van de kinderen zien, die nu op de wachtlijst staan. We willen u vragen om deze kinderen eens in de ogen te kijken. Mogelijk is er wel één bij, waarvoor u enkele jaren de verantwoording zou kunnen nemen om te investeren in hun toekomst. Voor een maandelijks bedrag van € 25,-- sponsort u een kind. De gezinnen bestaan in praktisch alle gevallen uit meer kinderen en met het sponsorbedrag steunen we in feite het hele gezin.
Mocht u aangesproken worden om iets voor hen te doen en wilt  u meer weten over het sponsorproject Tamara, dan gelieve u CONTACT op te nemen met de Stichting Schatkamer voor de Wereld te Rotterdam.
Voor meer informatie over het sponsorproject click op: KINDERSPONSORPROJECT
Onderstaand de foto's van de kinderen,
die wachten om gesponsord te worden.
Hoorub Willson
Hoorab is enig kind en haar vader is chauffeur. De inkomsten zijn te weinig en de schoolkosten zijn wel een probleem.
Obaid Ghouri
Obaid is 5 jaar en heeft nog twee zussen van 17 en 22 jaar. De ouders komen in de kerk waar Liaquat voorganger is.
Daaim John
Daaim is 9 jaar en heeft nog een zusje van 6 jaar. Zij wonen in Lahore.
Sarika Atif
Sarika is 9 jaar en heeft nog twee broertjes en woont in Lahore. Zit in de 4e klas op school. Vader is chauffer en verdient niet veel.
Alleen Saleem
Allen is 12 jaar en heeft nog twee oudere broers. Vader is gestorven en moeder is diabetespatient. Hulp zou zeer gewenst zijn.
Hanook Masih
Hanook is 11 jaar en heeft nog 4 oudere zussen, Vader is voorganger in een dorp in het district Narowal.
Laiba Sarfraz
Laila is 10 jaar en heeft nog twee jongere broers. Beide ouders zijn gestorven en de kinderen wonen nu bij de grootouders. Sponsoring voor de schoolkosten  zou voor hen een grote hulp zijn.
Sherlyn Samuel
Sherlyn is 4 jaar en heeft nog een jonger broertje. Zij gaat naar een christelijke school in Lahore. Het gezin komt in de gemeente waar pastor Liaquat voorganger is.
 
Copyright © 2003- - Stichting Schatkamer voor de Wereld, te Rotterdam
 
Website: Christus in Pakistan - Coördinator: Klaas van Balen - Webmaster: Theo Meijer
 
Terug naar de inhoud